2016-07-30 10:17:50• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Sok teendője maradt mára

Napi horoszkóp július 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Sok teendője maradt mára. Ossza be az idejét, de ne kapkodjon! Magánéleti kérdésekben őrizze meg a racionalitását. Ne feledje, a harag rossz tanácsadó... Inkább ne szóljon semmit, maradjon ki a vitából!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Nagyszerű napnak néz elébe, érdekes találkozásoknak és újdonságoknak örülhet. Ma ne törődjön a házi munkával, inkább induljon útnak, vagy egyedül, vagy a barátai társaságában.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Olyan kitartóan és határozottan követi az álmait, hogy lassan az önt bírálók is belátják, hogy helyes döntéseket hozott. Ha költözéssel kapcsolatosak a tervei, ma megtalálhatja álmai otthonát! Ne szalassza el a lehetőséget!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma egy konfliktussal kapcsolatban meglehetősen naivnak mutatkozhat. Nem árt, ha óvatos azokkal, akiket nem rég ismer, ki tudja, igaz-e, amit állítanak magukról. A szívügyekben is őrizze meg egy kissé a tartózkodását, ne engedje, hogy a szenvedély teljesen elvakítsa!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Bánjon óvatosan a szavakkal! Ma könnyen megbánthat másokat, ha kapásból és kéretlenül véleményt formál. Ráadásul utólag be kell majd látnia, hogy tévedett, és rosszul ítélte meg a szituációt. Az estét remek hangulatban töltheti a párjával!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A párja egy nagyszerű meglepetést tartogat az ön számára. Egyébként is örömteli nap elébe néz, sokan keresik most a társaságát. Ha ön egyedülálló, akkor este jó esélyei lesznek az ismerkedésre!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ne hagyja, hogy bárki is elrontsa a kedvét. Napi kötelességein hamar túl lesz, és bőven marad ideje pihenni, feltöltődni. Valaki nagy csodálattal néz önre. Valószínűleg hamarosan fel is fedi az érzéseit ön előtt.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Hallgasson az intuíciójára, az pontosan megsúgja, mi a helyes megoldás egy kérdéses helyzetben. Ne ma kezdjen bele új dolgokba, előbb inkább fejezze be a régi terveit! A délutánra tervezett családi programok remekül sikerülnek, ön nagyon szívélyes, a vendégül lát valakit.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ön ma ellenállhatatlan, olyan erős a kisugárzása, hogy nem lehet nem észrevenni. Ha ön egyedülálló, használja ki a mai napot, és legyen nagyon aktív! Sok bókot, elismerést zsebelhet be az ellenkező nem tagjaitól!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Lustán indul a napja, hajlamos elodázni a feladatait, de szerencsére nem is sürgeti semmi. A családtagjai meglepően készségesen, szívesen segítenek a háztartásban. Nyugodt, békés napra számíthat!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Valakivel olyan flörtbe bonyolódik, ami alaposan felkavarja az érzéseit. A románc azonban valószínűleg rövid életű lesz - jól gondolja meg, érdemes-e egyáltalán belekezdeni...

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma kedvére van, ha sok ember veszi körül. Ha nem kap meghívást, szervezzen ön egy vendégséget! Remekül fogja érezni magát, ráadásul egy olyan információ birtokába juthat, amit a munkájában is tud hasznosítani!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: